Lietuvoje pagrindiniai valstybinės reikšmės keliai daugiausia šlapi, tačiau pietų Lietuvoje bei Šilalės ir Tauragės rajonuose vietomis provėžoti. Šiaurės Lietuvoje vietomis yra pažliugusiu sniegu padengtų kelių ruožų.

Mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai išlieka provėžoti, slidūs, vietomis padengti prispausto, pažliugusio sniego sluoksniu.

Slidžius ir provėžotus kelių ruožus barsto ir valo AB „Kelių priežiūra“, tačiau vairuotojų prašome atsižvelgti į kelio dangos būklę ir rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną greitį.

Didžiojoje šalies dalyje silpnas snygis, Mažeikių rajone lijundra, tik rytų Lietuvoje bei Kauno, Šiaulių ir Panevėžio apskrityse be žymesnių kritulių. Oro temperatūra nuo 1 iki 4 laipsnių šalčio.

Naktį eismo sąlygas sunkins snygis. Būkite budrūs!

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis naktį daug kur pasnigs. Vietomis pustys. Vėjas rytų, pietryčių, 8–13 m/s. Temperatūra nuo 4 iki 9, kai kur vietomis iki 11 laipsnių šalčio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)