Kelininkai skelbia, kad Vilniaus link artėja pūga, tad jai ruošiamasi iš anksto. Vis dėlto, kelininkai kreipiasi ir į vairuotojus bei ragina, jei įmanoma, planuoti keliones taip, kad pūgą pavyktų aplenkti.

„Būkite atidūs, rinkitės saugų greitį. Kelionės laiką planuokite su atsarga (ar pagal galimybes perkelkite svarbius susitikimus vėlesniam laikui)“, – skelbė kelininkai.

Lietuvos automobilių kelių direkcija informuoja informuoja, kad magistralinių ir intensyviausių krašto kelių dangos daugiausia šlapios, drėgnos, vietomis padengtos pažliugusio sniego sluoksniu.

Mažesnio eismo intensyvumo rajoninių kelių dangos provėžotos, daug kur padengtos prispausto, pažliugusio arba puraus sniego sluoksniu, kuris kai kur siekia iki 15 cm., slidžios.

Vairuotojų prašome atsižvelgti į kelio dangos būklę ir rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną greitį bei laikytis didesnio nei įprasta saugaus atstumo.

16 val. Vilniaus ir Trakų rajonuose silpnas snygis. Skuodo, Plungės, Mažeikių, Šiaulių, Radviliškio, Pakruojo, Šalčininkų, Kupiškio, Trakų, Šakių, Marijampolės, Kaišiadorių ir Alytaus rajonuose pusto. Likusioje šalies dalyje be kritulių. Oro temperatūra nuo 4 iki 9 laipsnių šalčio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją