Sudėtingiausios eismo sąlygos Vievio ir Tauragės rajonuose dėl lijundros. Taip pat sudėtingo sąlygos išlieka Prienų rajone dėl buvusios lijundros. Čia valstybinės reikšmės kelių dangos labai slidžios. Didžiojoje šalies dalyje eismo sąlygos yra sudėtingos dėl besitęsiančio snygio, vietomis pereinančio į šlapdribą.

Likusioje Lietuvos dalyje pagrindinių kelių dangos daugiausia šlapios, vietomis padengtos pažliugusiu sniegu.

Mažesnio intensyvumo krašto ir rajoninių kelių dangos daugiausia padengtos puraus ar prispausto sniego sluoksniu, kuris vietomis siekia iki 10 cm, susidariusios provėžos, vietomis slidu.

Slidžius ir provėžotus kelių ruožus barsto ir valo AB „Kelių priežiūra“, tačiau vairuotojų prašome atsižvelgti į kelio dangos būklę ir rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną greitį.

Naktį eismo sąlygas sunkins lijundra, plikledis ir rūkas. Būkite budrūs!

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis naktį daug kur krituliai. Vietomis rūkas, lijundra, plikledis. Vėjas besikeičiančios krypties, rytiniuose rajonuose iki 11 m/s. Žemiausia oro temperatūra nuo minus 3 iki plius 2 šilumos

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją