Sudėtingesnės eismo sąlygos dėl snygio yra Utenos, Molėtų, Švenčionių ir Ignalinos rajonuose, čia dauguma kelių padengti prispausto arba suvažinėto sniego sluoksniu, daug kur iki 10 cm, slidūs. Vakarų Lietuvoje bei Vilniaus, Varėnos, Zarasų ir Panevėžio rajonuose didžioji dalis kelių yra šlapi, provėžoti, slidūs. Mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai išlieka provėžoti, padengti prispausto, pažliugusio sniego sluoksniu.

Kelių ruožuose dirba kelių priežiūros mechanizmai, tačiau vairuotojų prašome atsižvelgti į kelio dangos būklę ir rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną greitį bei laikytis didesnio nei įprasta saugaus atstumo.

Vakarų ir šiaurės rytų Lietuvoje silpnai sninga, kitur šalyje be žymesnių kritulių.

Oro temperatūra nuo 5 iki 8 laipsnių šalčio, vakariniuose rajonuose iki 2 laipsnių šalčio.

Naktį eismo sąlygas sunkins plikledis. Būkite atidūs!

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis naktį kai kur truputį pasnigs. Vėjas šiaurės vakarų, vakarų, 6–11 m/s. Oro temperatūra 6–11, pajūryje iki 4 laipsniai šalčio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją