Antradienio vakare įmonė „Grinda“ paskelbė, kad kelininkai jau ruošiasi numatomam snygiui, kuris turėtų prasidėti trečiadienio ryte.

Rruošiamės trečiadienio snygiui. Trečiadienį Vilniuje laukiame intensyvaus snygio, eismo sąlygas sunkins stiprus vėjas, šlapias ir sunkus sniegas.

Šiuo metu turimi duomenys rodo, kad šlapdriba prasidės apie 11 val. ryto ir tęsis iki 17 val. Nepalankios oro sąlygos gali daryti įtaką vakariniams transporto srautams, todėl vakare kelionės laiką planuokite su atsarga.

Trečiadienio rytą planuojame prevencinius barstymus, o snygiui įsismarkavus, dirbsime verstuvais“, – informavo „Grinda“.

Lietuvos automobilių kelių direkcija praneša, kad antradienio vakare pagrindinių valstybinės reikšmės kelių dangos, drėgnos, šlapios, vietomis padengtos pažliugusio sniego, provėžotos.

Mažesnio eismo intensyvumo rajoninių kelių dangos visoje šalyje drėgnos, šlapios, slidžios, provėžotos, daug kur padengtos prispausto, pažliugusio sniego sluoksniu.

Kelininkai praneša, kad šalies keliuose dirba kelių priežiūros mechanizmai, tačiau vairuotojų prašomo būti atidžius ir neskubėti, nes keliai yra slidūs. Jie ragina rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną, greitį ir nedaryti staigių manevrų.

Vakarų ir šiaurės Lietuvoje lietus, kitur be žymesnių kritulių. Oro temperatūra nuo 1 iki 4 laipsnių šilumos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją