Programėlė veikia išmaniuosiuose telefonuose su „Android“ sistema, netrukus „AppStore“ bus patalpinta ir versija „iPhone“ telefonams. Anksčiau draudimo paslaugų programėlę išmaniesiems telefonams pasiūlė ir bendrovė „If“.

„Apie trečdalis Lietuvoje naudojamų mobiliųjų telefonų jau yra išmanieji – mūsų šalies visuomenė turi vis daugiau galimybių naudotis interneto ryšiu telefone, taigi ir pasitelkti dar vieną kanalą savo kasdieniams poreikiams. Sukurdami programėlę suteikėme galimybę išmaniuoju telefonu čia pat įvykio vietoje gauti reikiamą informaciją ir sutvarkyti svarbiausius su draudimu susijusius klausimus. Šis naujas informacijos ir pagalbos kanalas iš esmės pakeis požiūrį į draudimo naudą – žmogus gaus pagalbą, sugaišdamas daug mažiau laiko“, - sakė „PZU Lietuva“ generalinis direktorius Marius Jundulas.

Jo manymu, nauja programėlė išmaniajame telefone netruks tapti įrankiu bet kurio draudžiamojo įvykio atveju – įvykus eismo įvykiui, susižeidus, susirgus, įvykus avarijai namuose ar kilus gaisrui. Kadangi mobilusis telefonas visada yra kišenėje, kur žmogus bebūtų – Lietuvoje ar užsienyje, įvykus nelaimei nebereikės ieškoti telefono numerių ir skambinti ieškant pagalbos, pakaks tik paspausti programėlės nuorodą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją