Kaip informuoja rajono savivaldybė, keičiasi priemiestinio autobuso Nr. 19 maršruto trasa, taip pat koreguojamas eismo tvarkaraštis.

Skelbiama, kad nuo liepos 28 d. autobusas neužsuks į stotelę ,,Mokolų k.“, o kursuos R. Juknevičiaus g –J.Ambrazevičiaus-Brazaičio g.–Vilkaviškio g. pro Strazdiškes link Rudžių kaimo į Šunskų miestelį ir Tursučių kaimą, ta pačia trasa autobusas grįš ir atgal.

Nuo penktadienio taip pat keičiasi ir autobuso maršruto Nr. 8 ,,Degučiai–Ožkasviliai–Balsupiai–Keturvalakiai–Karkliniai–Degučių k.“ keičiasi trasa ir eismo tvarkaraštis.

Autobusas neužsuks į stotelę ,,Tarpučių g.“ ir ,,Šermukšnių g“. Vietinio (priemiestinio) reguliaraus susisiekimo autobuso maršruto Nr. 8 ,,Degučiai–Ožkasviliai–Balsupiai–Keturvalakiai–Karkliniai–Degučių k.“ keliautojai kviečiami laukti ,Vilkaviškio g.

Šiuo maršrutu laikinai bus atvežami ir parvežami keleiviai iš Vidgirių ir Valavičių kaimo. Autobusas kursuos Vilkaviškio kryptimi, Gižų sankryžoje pasuks į kairę pusę link Balsupių k., taip pasieks Keturvalakių, Degučių, Karklinių, Vidgirių ir Valavičių kaimus.
Priemiestinis maršrutas Nr. 8 ,,Degučiai–Ožkasviliai–Balsupiai–Keturvalakiai–Karkliniai–Degučių k.“ kursuos tik darbo dienomis.

Vietinio (priemiestinio) reguliaraus susisiekimo autobusais maršrutas Nr. 12 ,,Degučiai–Meškučiai–Skardupiai–Vidgiriai–Valavičiai–Svetlica“ kursuoja iki Svetlicos kaimo, neužsukant į Valavičių kaimą.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją