Socialiniuose tinkluose vairuotojai dalijasi, kad jau nuo 7 val. tenka laukti milžiniškoje spūstyje, kuri susidarė Ukmergės gatvėje. Vairuotojai teigia, kad šalia prekybos centro „Senukai“ susidūrė su automobiliai, kurie užtvėrė kelią.

Vairuotojai praneša, kad eismas visiškai nejuda ir rekomenduoja rinktis kitas gatvės.

Vilniaus miesto savivaldybės įmonės JUDU atstovai informavo, kad 07:48 buvo gautas pranešimas apie užfiksuotą eismo įvykį Ukmergės g. ties pastatu nr. 244. Dėl jo apsunkintas eismas centro link.

Kaip teigė JUDU atstovai, eismo dalyviai iš įvykio vietos pasišalino apie 08:32 val., tačiau spūstis vis dar driekiasi.

Vilniaus policijos duomenimis, avarija įvyko 5 val. 30 min., Ukmergės g., prie prekybos centro „Senukai“ susidūrė du automobiliai „Toyota“. Iš „Toyota Prius“ rūko dūmai.

Iškviesti ugniagesiai, medikai ir policija. Kai atvyko patruliai, vienas iš vairuotojų (gim. 1964 m.) sėdėjo medikų automobilyje. Vėliau jis nuvežtas į ligoninę.

Liudytojas aiškino, kad viena „Toyota“ važiavo Ukmergės gatve Geležinio Vilko gatvės link, degė žalias šviesoforo signalas. Kita, važiuojanti priešinga kryptimi, sankryžoje apsisuko ir nepraleido pirmenybę turinčio automobilio.

Abu vairuotojai buvo blaivūs.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)