Dėl nusidriekusių laukiančiųjų eilių ėmė formuotis spūstys, mat nebetelpantys degalinių aikštelėse eilėje laukia tiesiog stovėdami važiuojamojoje kelio dalyje. Vos po 14 val. tokia situacija fiksuota Geležinio Vilko gatvėje po Ukmergės gatvės viaduku, ties „Circle K“ degalinėmis abiem kryptimis. Taip pat to paties tinklo degalinėse Kareivių, Savanorių, Goštauto gatvėse. Pastarojoje degalinėje eilė nusidriekė iki pat Geležinio Vilko viaduko.

Apie didžiulę transporto eilę vairuotojai praneša ir Laisvės prospekte, šalia Karoliniškėse esančios degalinės.

Apie tokią pat akciją rugpjūčio 31 dieną pranešė ir degalinių tinklas „Viada“. Prie šių degalinių taip pat ėmė driektis eilės.

Artėdami prie degalinių vairuotojai raginami sumažinti važiavimo greitį, įvertinti, kad priekyje esančios transporto priemonės gali būti sustojusios. Tokiose vietose patariama vengti staigių manevrų, tinkamai įvertinti eismą aplink.

Portalai „Jūsų Panevėžys“ ir „Kas vyksta Kaune“ taip pat parneša, kad dėl miestų gatvėse dėl pigesnių degalų nusidriekė spūstys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)