Šimtai įvairių klubų atributika, įdomiais aksesuarais pasipuošusių baikerių susirinko sostinės „Siemens“ arenoje. Čia motociklininkų laukė ne tik koncertas ir įvairūs žaidimai, bet ir šventiškas pasivažinėjimas didžiausiomis Vilniaus gatvėmis.

Iš „Siemens“ arenos išvažiavę motociklininkai apsukone kone visą ratą aplink Vilnių, pasirodė smalsuoliams, priminė automobilių vairuotojams, kad jų keliuose bus labai daug, todėl šie privalėtų vairuoti atidžiau.

Saugaus eismo ekspertai, kalbėdami apie šviežiai į gatves išvažiavusius motociklininkus, pataria jiems dėvėti ryškių spalvų aprangas, kad automobilių vairuotojai, neįpratę pastebėti mažesnių nei automobilis objektų kelyje, juos gerai matytų.

Taip pat patariama prisiminti, kad po ilgesnės pertraukos reikia šiek tiek laiko, kol sugrįš visi motociklo vairavimo įgūdžiai. Tad geriausia pirmąsias dienas riedėti ramiai ir pernelyg nesistengti patikrinti savo ar motociklų galimybių.

Automobilių vairuotojams saugaus eismo žinovai primena, kad sankryžose jie turėtų pasižiūrėti ne į vieną, o į visus veidrodėlius, mat motociklininkai gali važiuoti visiškai greta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (78)