Lenta.ru praneša, kad Omsko srityje, Rusijoje, gautas pranešimas apie gana netikėtą incidentą. Jo epicentre atsidūrė rusiško visureigio „Niva“ vairuotojas, nusprendęs, kad bekelei tinkamas automobilis turėtų įveikti ir geležinkelio bėgių liniją.

Paaiškėjo, kad ant supilto pylimo įrengti bėgiai pravažumu garsėjančiai „Nivai“ – kietas riešutas. Vyras, priekinius ratus perkėlęs per vieną bėgį, kaip reikiant užstrigo, mat visureigis nebevažiavo nei pirmyn, nei atgal.

Galiausiai vyrui, iš paskutiniųjų besitengusiam išsigelbėti iš keblios situacijos, teko trauktis tolyn nuo automobilio, mat horizonte pasirodė krovininis traukinys. Pastarojo mašinistas laiku nepamatė kliūties, todėl sustabdyti sunkaus sąstato nespėjo. Traukinys trenkėsi į ant bėgių užtrigusią „Nivą“ ir pagaliau visureigis buvo nustumtas nuo bėgių. Tiesa, ir kaip reikiant sulamdytas.

Rusijos žiniasklaida pastebėjo, kad šįkart eismo įvykis baigėsi laimingai ir niekas avarijoje nenukentėjo. Visgi kiek anksčiau dar vienas visureigį „Nivą“ vairavęs ir bėgius ne pervažoje kirsti nusprendęs, vyras susidūrimo su traukiniu neišgyveno ir žuvo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)