Išnešė cigaretes

„Su valdžia ir policija mūsų santykiai kuo puikiausi: už nuoširdų rūpestį Lietuvos vyrų padėtimi iš aukščiausių valstybės pareigūnų susilaukiame tik pagiriamųjų žodžių, o Vilniaus savivaldybė dar ir būstinę klubui suteikė“, – gerbėjus ramino vienas iš N40 vyrų autoklubo įkūrėjų Algirdas Kazlauskas.

Jis taip pat išdavė paslaptį, kad N40 garaže serialui buvo filmuojama „Aro“ pareigūnų operacija, kurios metu buvo aptiktos ir konfiskuotos kontrabandinių cigarečių atsargos. „Nors su draugais juokaujame, kad po reido nebeturėsime ką rūkyti, iš tikrųjų patys esame pasirengę bet kada sėsti į bolidus ir padėti teisėsaugai išgaudyti cigarečių banditus“, - tvirtino lenktynininkas, neslepiantis pomėgio po sunkių varžybų pats užtraukti legalų pergalės dūmą.

Tikrins narių sveikatą

Nors iš stojančiųjų į vyrų klubą nereikalaujama mesti rūkyti, tai nereiškia, kad judėjimui nerūpi 40-metį perkopusių Lietuvos vyrų sveikata ir gyvenimo trukmė. „Esame labiau velnių nei angelų klubas, visi su savomis nuodėmėmis, tačiau norime, kad tie velniai ne stikliuke paskęstų, o iki šimto metų ragus pasauliui rodytų“, - mintimis dalinosi A. Kazlauskas.

Filmavimo aikštelėje klubo atstovai pasakojo, jog šiuo metu baigia derinti bendradarbiavimo sąlygas su viena garsiausių Lietuvoje veikiančių klinikų. Anot pašnekovų, pagal šį susitarimą į „senstelėjusių vaikų“ klubą stoti norintys Lietuvos vyrai turės ne tik „pasitikrinti testosteroną“, bet ir visus kitus vyriškosios sveikatos niuansus.

Rengiasi raliui

„Ruošdamiesi 300 ežerų raliui vakar su chebra ir patys nuėjome sveikatos profilaktiškai pasitikrinti, ar viskas gerai su širdutėmis ir kitais dalykais“, - pasakojo vienas klubo steigėjų Andrius Petruškevičius: „Jei net Dakaro lenktynėse didžiausiems profams širdys stoja, krenta vyrai kaip lapai, tai mums, mėgėjams, dar labiau reikia prisižiūrėti“.

Tačiau penktadienio startui Zarasuose N40 komanda teigia esanti pilnai pasiruošusi. „Šioms lenktynėms prisiviliojome vieną gabiausių Europos šturmanių, klubo taktikai baigia rengti lenktynių planą, o mechanikai mūsų senučiukę „Subaru Impreza“ baigia perdaryti į nenugalimą super automobilį“, – šmaikštavo A. Kazlauskas.

N40 pasirodymą „300 ežerų ralyje“ sekite DELFI portale rugpjūčio 8-9 d. o N40 pasirodymą traukiant Lietuvos vyrus iš liūno sekite kasdien.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)