„Po 15 metų, kuriuos praleidau automobilių sporte buvo kilusi mintis apskritai nedalyvauti ne tik Žiemos ralyje, tačiau ir visame ralio sezone“, – mintimis dalinosi lenktynininkas.

Vis gi sausio 12-ąją buvo priimtas sprendimas šiais metais savo jėgas išbandyti lietuviškose ralio trasose. Tai, pasak lenktynininko, pirmoji pergalė šiais metais. „Nesame patenkinti paskutiniais savo pasiekimais čempionate, tačiau turiu pripažinti, kad ralio su Ž.Sakalausku jau pasiilgome ir esame pasiryžę dar šiais metais išbandyti savo jėgas ir pasitikrinti savo galimybes kovoti dėl aukščiausių pozicijų“, – „Laisvajai bangai“ sakė V.Švedas.

Neprarasdamas humoro jausmo sportininkas rado laiko ir pajuokauti. „Gavau daug pasiūlymų iš mezgimo ir nėrimo būrelių – visi norėjo mane matyti savo gretose, tačiau eilinį kartą turiu tarti šiems žmonėms „ne“. Aš grįžtu prie savo sulūžusios geldos, kuri jau nebesulūžusi, o sutvarkyta ir dar patobulinta“, – geros nuotaikos nestokojo sportininkas.

Sek svarbiausias automobilių pasaulio naujienas: nuo naujo „Bugatti" modelio iki KET pasikeitimų. Nestabdyk – prisijunk prie DELFI Auto draugų „Facebook“!