„Grand Tour“ šou pasiekė savo finišo liniją. Jeremy Clarksonas (63), Jamesas May (60) ir Richardas Hammondas (52) grįžo iš Zimbabvės, kurioje buvo nufilmuota speciali finalinė laida. Po septynerių metų, „Amazon Prime“ paskutinis „The Grand Tour“ epizodas bus rodomas kitais metais, praneša BBC News.

Daugumai benzingalvių ir ne tik, žinoma trijulė kartu praleido dvidešimt metų. Dar 2003 metais ši trijų vyrų komanda tapo žinoma, kaip „Top Gear“ laidos vedėjai.

2015 m. J. Clarksonas paliko šį šou po to, kai įsivėlė į konfliktą su prodiuseriu. 2016 m. grupė vėl susibūrė ir pristatė „The Grand Tour“ šou. 2019 m., po pirmųjų trijų sezonų, laidos formatas nuo savaitinės programos pasikeitė į specialių laidų seriją. Kiekvienais metais buvo išleisti maždaug du specialūs pilnametražiai šou. Dabar paskelbta, kad šis šou baigsis galutinai.

Šis mėnuo buvo sunkus „The Grand Tour“ ir „Top Gear“ gerbėjams. Neseniai buvo paskelbta, kad „Top Gear“ taip pat artimiausiu metu į ekranus nesugrįš.

Praėjusią savaitę laidoje „Today Podcast“ pasirodęs J. May sakė manantis, kad atėjo laikas „Top Gear“ išbandyti kažką naujo.

„Nuoširdžiai manau – galiu tai pasakyti dabar – reikia tai šiek tiek permąstyti“, – sakė J. May.

„Atėjo laikas naujam formatui ir naujam požiūriui į temą, nes, įtariu, ši tema nebuvo tokia įdomi nuo tada, kai buvo išrastas automobilis“, – dėstė J. May.

Laimei, J. Clarkson, J. May ir R. Hammond gerbėjai vis tiek šiuos šou vilkus galės išvysti kitose laidose. J. Clarkson turi populiarią „Clarkson‘s Farm“ laidą, kuri numatyta rodyti dar bent du sezonus. O J. May turi savo serialą „Mūsų žmogus...“. Vis dėlto „The Grand Tour“ pabaiga žymi savotišką automobilių pramogų šou eros pabaigą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją