Šioje realybės šou dalyje dalyviai turėjo atlikti akląjį testą „Atspėk, kas dėžėje“. Jo metu užrištomis akimis reikėjo įvardinti, kokios automobilių detalės ir reikmenys yra paslėpti dėžėje.

Antrojoje užduotyje visiems gyvenimo atvejams paruoštais lengvaisiais automobiliais reikėjo pervežti įvairių dydžių krovinius – nuo automobilio durelių iki kartoninių dėžių.

Aklojo testo užduotis „Atspėk kas dėžėje“ Benediktui Čirbai ir Pauliui Reisui, kaip profesionaliems lenktynininkams, pasirodė nesunkiai įveikiama. Uždengtomis akimis, tik liesdami rankomis, jie teisingai įvardijo ir tiksliausiai apibūdino, kad dėžėje yra gabaritinė lemputė, skardinė tepalų, variklio skriemulys ir lankstas.

Merginų komandai ši užduotis tapo didesniu iššūkiu: liesdamos variklio skriemulį, jos turėjo įdomesnių pasvarstymų: „tai gali būti stabdžių diskas arba automobilio sankaba“.

Antrojoje užduotyje visos komandos traukė burtus ir aiškinosi, kokį krovinį teks pervežti nuo taško A į tašką B. Vienoms komandoms pasisekė labiau, kitoms mažiau.

Muzikos grupė „8 Kambarys“ išsitraukė automobilių padangas ir ratlankius, o merginų komandai atiteko automobilio lubos, kurias reikėjo sutalpinti į savo lengvąjį automobilį ir kuo greičiau pristatyti į konkrečią organizatorių numatytą vietą.

Kaip komandoms sekėsi įveikti šias užduotis, žiūrėkite „Kieno didesni?“ 8 serijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją