„54 Garažas“ – ne tik Rusijoje, bet ir visame pasaulyje populiarus „YouTube“ kanalas, kuriame laidos kūrėjai išbando pačius netikėčiausius ir įdomiausius dalykus. Būtent jiems į akiratį papuolė E. Musko užmojis sukurti neįprastai atrodantį elektrinį pikapą.

Tam kanalo autoriai pasitelkė jau ne vieną bandymą atlaikiusį UAZ markės visureigį. Tiesą sakant, prieš virsdamas pagrindu „Teslos Cybertruck“ kopijai, UAZ buvo padengtas betonu.

„Mūsų pašto dėžutes užgrūdo prašymai pagaminti „Cybertruck“. Ką gi, jokių problemų“, – juokavo laidos kūrėjai pradėdami darbus.

Tiesa, pirmiausia teko betone įkalintą UAZ modelį išlaisvinti, o tam laidos kūrėjams teko netrumpai pasidarbuoti grąžtais ir perforatoriais. Ir tai buvo tik darbų pradžia.

Jų turimam UAZ teko atlikti ne šiaip plastinę operaciją: automobilis buvo supjaustytas, jo važiuoklė – gerokai pailginta, taip pat ją reikės ir platinti. Visa tai tam, aiškino laidos kūrėjai, kad automobilis ne šiaip būtų panašus į „Cybertruck“, o kad atitiktų realaus modelio proporcijas.

Panašu, kad tautiečių bandymu patikėjo ne vienas. Kai laidos kūrėjai nusprendė pastatyti automobilį viešoje vietoje mieste, netruko susirinkti minia, apsiginklavusi telefonais.

Viena smalsuolė pastebėjo, kad šis automobilis yra E. Musko mintis ir išradimas, tačiau „54 Garažo“ atšovė, kad tai – neabejotinai tiesa, tačiau jie ėmė ir pasigamino nuosavą „Cybertruck“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (128)