Sprukdamas nuo policininkų Bruce‘as Dewey (36 m.) nardė tarp automobilių, išvažiuodavo į priešingą eismo juostą, informuoja bexhillobserver.net.

Policininkai ėmė vytis jo žydrą „Honda Legend“ automobilį, žinodami, kad B. Dewey turi tik laikiną vairuotojo pažymėjimą.

B. Dewey trumpam pavyko atsiplėšti nuo pareigūnų, bet paskui jie jį pasivijo ir liepė sustoti. B. Dewey ne iš karto pakluso. Kol jį sustabdė, buvo apgadinti iš viso trys policijos automobiliai.

Rugpjūtį B. Dewey, neturintis nuolatinės gyvenamosios vietos, prisipažino neatsargiai vairavęs, neturėjęs tinkamo vairuotojo pažymėjimo ir draudimo, informavo Sasekso (Anglija) policija.

B. Dewey nuteisė kalėti metus ir tris mėnesius, trejiems metams atėmė vairuotojo pažymėjimą, nurodė vėliau perlaikyti vairavimo egzaminus ir sumokėti 100 svarų baudą.

Kelių policijos atstovas Peteris de Silvo teigė: „Laimė, incidento metu niekas nenukentėjo, nes buvo vairuojama ne itin dideliu greičiu. Tačiau B. Dewey veiksmai, siekiant pasprukti nuo policijos judriu pirmadienio pavakarės metu galėjo turėti skaudžių padarinių. Beveik 50 min. jis nesustojo, vienu metu negi paskambino (pagalbos telefonu) 999 ir paprašė mūsų jo nebesivyti.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)