Pirmadienį ryte iš Vilniaus išvažiavę keliautojai tikslą pasiekė trečiadienio rytą. 4303 km maršrutas buvo įveiktas per 73 val. 58 min.

Savo sėkmę konkurse bandė 169 DELFI skaitytojai, ir nors nė vienam iš jų nepavyko įvardyti tikslaus kelionės laiko, kelių dalyvių atsakymai buvo labai arti tikslo.

Pagrindinio prizo laimėtoja tapo Lina Piekutė, kurios atsakymas nuo teisingo skyrėsi vos 23 min. Antros vietos laimėtojo Ryčio Silicko atsakymas nuo teisingo skyrėsi taip pat labai mažai – tik 44 min. Trečiuoju prizininku tapo Arūnas Gaidamavičius. Šiems DELFI skaitytojams atiteks vertingi „Sonax“ automobilių priežiūros rinkiniai.

Dar 7 septyniems dalyviams, kurių atsakymai taip pat buvo netoli tikslo, atiteks 4 l žieminio langų apiplovimo skysčio. Šiais prizais bus apdovanoti Armandas Vaicekavičius, Remigijus Aviltis, Algirdas Ivaškevičius, Tomas Kajotas, Andrej Metelica, Audrius Tupikas ir Rolandas Dilinskas. Prizus įsteigė bendrovė „Sonbalt“. Su laimėtojais susisieksime asmeniškai.

Sveikiname laimėtojus ir dėkojame visiems dalyvavusiems!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)