Populiarų vaizdo įrašą į „TikTok“ platformą įkėlęs internautas parodė visus žingsnius, kaip apgaunami būsimi automobilio pirkėjai ir kaip išsiskleidusi keleivio oro pagalvė užmaskuojama taip, kad nė ženklo nelieka apie buvusią avariją.

Pirmiausią į saugos pagalvės ertmę pripurškiama montažinių putų. Šios sutvirtina ir užpildo tuščią, be pirotechninio ir saugos įtaiso likusią, ertmę.

Tuomet sustingusių putų perteklius nupjaunamas, sulyginamas su automobilio prietaisų skydo paviršiumi, užglaistomas ir šveičiamas tol, kol nelieka nė žymės apie svetimkūnį.

Toliau pasitelkiami faktūrą turintys juodi dažai, kurie išdžiuvę dar kartą šveičiami ir vėl dažomi. Taip dirbant atkartojami automobilio apdailoms būdingi raštai ir faktūra bei sukuriamas įspūdis, tarsi tai, ką vairuotojas ir keleivis matys priešais save, yra visiškai nauja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)