Naujienų portalas DELFI ir eksploatacinius skysčius transporto priemonėms gaminanti Lietuvos bendrovė „Lesta“ skelbia nuotraukų konkursą „Mylimiausias automobilio aksesuaras“, kuriame kviečiame siųsti savo mylimiausių, naudingiausių, gražiausių ar visų kitų „-iausių“ atvaizdus.

Publikuojame paskutinių konkurso dalyvių nuotraukas.

Dovilė rašo apie aksesuarą, kuris atlieka dvi funkcijas.

„Mano automobilio „Renault Clio“ aksesuaras yra ant veidrodėlio kabantis rožinis paršelis su sparnais :) Paršelis automobilyje atsirado nes aš kolekcionuoju paršelius, tai kito varianto net negalėjo būti. Be to šitas paršelis kartu yra kvepaliukas automobiliui.“
Dovilės paršelis
Pasirodo, būna, kad vieni daiktai automobiliuose apsigyvena ir dėl labai įdomių priežasčių. Ričardas rašo: „Siunčiu „Opel Vivaro“ aksesuarą, kurio vardas – Aurelijus. Atsirado ten dukters dovanotas, jai buvo 3 metai. Dovanojo nes jo labai bijojo :) Važinėjam su Aurelijum kartu 4 metus.
Ričardo aksesuaras
Aušra rašo, kad jos automobilio aksesuaras - Mercedes-Benz automobilį puošiantis pieštas krokodilas.

Nuotraukas konkursui buvo galima siųsti iki birželio 7 d. vakaro, tad registracija jau baigėsi. Pirmadienį, birželio 10 d., paskelbsime geriausias konkursui atsiųstas nuotraukas, už kurias bus galima balsuoti ir išrinkti nugalėtojus.

Kad automobilį puoštų ne tik aksesuarai, bet ir švara, geriausių nuotraukų autoriams dovanosime „Lesta mini“ rinkinį iš 5 automobilio priežiūros priemonių. Rinkinį sudaro prietaisų skydelio valiklis, skystas raktas, koncentruotas automobilio šampūnas, priemonė nuo stiklų rasojimo ir skysčio koncentratas langams plauti. Pirmos vietos laimėtojas gaus tris, antros vietos – du, o trečiosios vietos – vieną „Lesta mini“ rinkinį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)