Naujienų portalas DELFI ir eksploatacinius skysčius transporto priemonėms gaminanti Lietuvos bendrovė „Lesta“ skelbia nuotraukų konkursą „Mylimiausias automobilio aksesuaras“, kuriame kviečiame siųsti savo mylimiausių, naudingiausių, gražiausių ar visų kitų „-iausių“ atvaizdus. Atsiųstos nuotraukos bus talpinamos DELFI rubrikoje „Auto“, vėliau už geriausias nuotraukas bus galima balsuoti ir išrinkti konkurso nugalėtojus.

Pirmoji konkurso dalyvė – Jurgita. Vilnietė atsiuntė nuotrauką, kurioje įamžintas jos automobilio aksesuaras – avytė. Šis pliušinis talismanas „gyvena“ kiek netikėtoje vietoje – prie pavarų perjungimo svirties. Jurgita atskleidė, kad šis automobilio aksesuaras jai itin brangus - šią dovaną ji prieš porą dešimtmečių gavo iš vieno Australijos lietuvio.

Norite ir jūs dalyvauti konkurse? Fotografuokite savo automobilių aksesuarus ir siųskite juos el. pašto adresu: automobiliai@delfi.lt. Laiške nurodykite savo vardą, pavardę, el. pašto adresą bei telefono numerį. Nuotraukų su jūsų mylimiausiais automobilio aksesuarais lauksime iki birželio 7 d. vakaro.

Kad automobilį puoštų ne tik aksesuarai, bet ir švara, geriausių nuotraukų autoriams dovanosime „Lesta mini“ rinkinį iš 5 automobilio priežiūros priemonių. Rinkinį sudaro prietaisų skydelio valiklis, skystas raktas, koncentruotas automobilio šampūnas, priemonė nuo stiklų rasojimo ir skysčio koncentratas langams plauti. Pirmos vietos laimėtojas gaus tris, antros vietos – du, o trečiosios vietos – vieną „Lesta mini“ rinkinį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)