Pasirodymo akcentai – padangos, kurios turi 800 spyglių, nugludintas čiuožyklos ledas ir jų sąveika. Ne šiaip sau sąveika, o sąveika, kuri nutinka, kai už motociklo vairo – tikras stebukladarys.

„Nors esu ne kartą važiavęs ir darę triukus ant ledo, ši vieta – lauko čiuožykla – man yra visiškai nauja. Todėl nėra lengva papasakoti, ko gali tikėtis žiūrovai nėra lengva. Aišku, jie gali tikėtis pamatyti daugybę improvizacijos – aš jau ir pats nekantrauju sudalyvauti šiame pasirodyme“, – pasakojo atletas.

A. Gibieža yra ne tik geriausias Lietuvos motoakrobatas, bet ir vienas novatoriškiausių bei stipriausių šio sporto atstovų pasaulyje, daugybės tarptautinių varžybų prizininkas ir dukart Europos čempionas. Tad renginio organizatoriai užtikrina, kad įspūdingų reginių netruks.

Tiesa, norintys pamatyti pasirodymą, privalo nevėluoti, mant A. Gibiežos pasirodymo trukmė – vos 15 minučių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)