Vaizdo įraše, nufilmuotame vieno iš trasos lankytojų ir lenktynių mėgėjų, matyti, kaip greitoje trasos atkarpoje tenka netikėtai stabdyti, mat priešais – apsisukti mėginantis „Mercedes-Benz GLA“ vairuotojas.

Panašu, kad prie miesto visureigio esantis žmogus į trasą įvažiavo per klaidą ir, matydamas pro šalį greta skriejančius sportinius automobilius, suprato, kad padarė klaidą bei panoro apsisukti. Vargu ar jis tikėjosi, kad iš paskos jam važiuoja jau ne vienas sportinis automobilis.

Jei vaizdo įrašo autorius sustoti spėja sėkmingai ir tik skėsčioja rankomis dėl absurdiškos situacijos, greta, kirtęs per stabdžius ir paskendęs padangų dūmų debesyje, vos spėja sustoti modifikuotas „Chevrolet Camaro“.


Tai – ne pirmas incidentas, kai į Interlago lenktynių trasą įvažiuoja paprastas automobilis. Pasirodo, kad tą lemia ženklų trūkumas trasoje, mat kai čia vienu metu vyksta net keli renginiai, o greta jų organizuojamas automobilių stovėjimas, iš stovėjimo aikštelių išvažiuojantys vairuotojai gali pasimesti ir nusukti ne ten, kur reikia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)