Taip pat jie visuomenei pristatė naujas degalus taupančias padangas ir pirmą kartą kalbėjo apie projektą „Green Transportation Initiative“ (GTI).

„GTI“ projektą remia Pasaulio aplinkos fondas (GEF), Australijos Tarptautinės plėtros agentūra (AAID), JAV aplinkos apsaugos agentūros (EPA) ir organizacijos „Clean Air Initiative“ Azijos filialas.

Projekto tikslas - demonstruoti ir skatinti „žaliąsias“ technologijas, siekiant sumažinti ir kuro sąnaudas ir išmetamą anglies dioksido kiekį. Per 3-4 m. projekto dalyviai siekia 10 % sumažinti CO2 išmetimą Guangzhou mieste, Guangdong provincijos sostinėje.

Programos metu „Giti“ transporto kompanijoms teiks techninę paramą ir kurą taupančias padangas. Bus bandoma sumažinti vilkikų energijos suvartojimą ir padidinti darbo efektyvumą bei sukurti ekologinį standartą, skirtą transporto pramonei, kuris bus naudingas visai visuomenei.

„Giti“ paskelbė, kad po kelerių metų tyrimų sukūrė naują gumos mišinį su sumažintu pasipriešinimu riedėjimui, kuris leido gaminti padangas, išsiskiriančias taupumu.
Į naująją ekonomiškų ir ekologiškų padangų liniją įtrauktos „Giti GAC819“, taip pat „Primewell PAL525“ ir „Primewell PAL526“.

„Primewell PAL525“ ir „Primewell PAL526“ skirtos transporto priemonėms, vežančioms konteinerius.