Praėjusią savaitę keturios komandos gavo pirmąją užduotį – už 500 Eur nusipirkti automobilius ir, per savaitę laiko juos perkant ir parduodant, įsigyti kuo geresnį automobilį.

Nekantraujantiems sužinoti, organizatoriai „UBR Team“ atskleidė, kokius pirkinius komandoms pavyko įsigyti vos per vieną savaitę: muzikos grupė „8 Kambarys“ nusipirko 2008 m. „Peugot 407“, merginų komandos narės Ilona Radanavičiūtė ir Kamtauta Braškė sėdo prie 2005 m. „Opel Meriva“ vairo, tėčio ir sūnaus komanda „Antanas²“ varžybose užduotis atlikinės su 1999 m. „Honda HR-V“, o profesionalių lenktynininkų komanda „Urta“ džiaugėsi įsigiję keturiais ratais varomą BMW 330XD.

Šiais automobiliais komandos varžysis tarpusavyje ir bandys surinkti kuo daugiau taškų.

„Delfi“ skaitytojus kviečiame prisidėti ir atiduoti savo balsą už labiausiai patinkančią komandą ar komandos automobilį. Varžybų finale, daugiausiai „Delfi“ skaitytojų simpatijų pelniusi komanda, bus apdovanota papildomais taškais.

Balsavimas: kuri komanda nusipirko geriausią automobilį?

Ar šie automobiliai atlaikys „UBR Team“ sugalvotus išbandymus, sužinosite laidose „Kieno didesni?“. Pirmoji varžybų serija jau rugsėjo 9 d. „Delfi Youtube“ kanale.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)