„Įkurdami elektromobilių įkrovimo infrastruktūrą maždaug 18 000 viešbučių visoje Japonijoje nuo Hokkaido iki Okinawa turėsime galimybę aktyviai skatinti e-mobilumą tarp turistų, – sakė asociacijos „All Japan Ryokan” prezidentas Nobuyuki Sato. – Turistams svarbu turėti galimybę įkrauti savo elektromobilius, kad jie galėtų tęsti savo kelionę. Tai suteiks jiems kelionės saugumo ir patikimumo jausmą. Bendradarbiaudami su „Nissan“ norime parodyti, kad viešbučiai Japonijoje siekia prisidėti prie nulinės emisijos mobilumo skatinimo”.

„Nissan“ gamybos vadovas Toshiyuki Shiga teigė, kad asociacijos „All Japan Ryokan” pastangos išplės elektromobilių populiarumą ir jų naudojimo galimybes, padės geriau suprasti elektromobilių draugiškumą aplinkai, jų patikimumą ir patrauklumą.

„Renault-Nissan“ aljansas siekia tapti nulinės emisijos mobilumo lyderiu. Iki šiol aljansas yra pasirašęs per keturiasdešimt nulinės emisijos mobilumo skatinimo susitarimų su valstybinėmis ir verslo organizacijomis visame pasaulyje. „Nissan” numato pristatyti elektromobilį „Leaf“ Japonijoje, JAV ir Europoje jau šių metų pabaigoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją