Sekmadienį „Sunday Times“ pasirodžiusiame komentare jis rašė, kad incidentas kilo „pačią nervingiausią per 27 metus, praleistus BBC, dieną“, tačiau pripažino, kad kiti žmonės, susidūrę su stresu, „susitvarko kur kas sėkmingiau“.

„Dvi dienos prieš „muštynes“ mano gydytojas griežtai pasakė, kad atsiradęs gumulas liežuvyje greičiausiai yra dėl vėžio ir kad aš privalau kuo skubiau išsitirti, – rašė J. Clarksonas. – Bet aš negalėjau to padaryti. Mes buvome įpusėję „Top Gear“ serijas. O „Top Gear“ visada buvo svarbiausia“.

Jis pasakojo, kad vėliau paaiškėjo, kad dėl atsiradusio gumulo liežuvyje nėra ko nerimauti.

J. Clarksonas kovo mėnesį neteko darbo „Top Gear“ laidoje po to, kai BBC nusprendė nepratęsti su juo sutarties.

Jis taip pat užsiminė, kad netekęs darbo iš pradžių svarstė galimybę visai nebesirodyti televizijoje, tačiau dabar jo planuose – naujas automobilinis šou. Tiesa, jis neatskleidė, ar nauja laida bus kuriama kartu su ilgamečiais bendražygiais Jamesu May ir Richardu Hammondu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)