Tuo tarpu lietuvių stovykloje ilsėtis ir nuobodžiauti neteko net ir naktimis – Vilniaus visureigių klubo „4x4 Strategija“ narių Dariaus Motiejūno ir Mindaugo Aškeleno „Toyota Land Cruiser 73“, praminta „Veronika“, demonstravo nenorą būti sportininke ir ekipažo bei mechaniko Stasio Bačkausko išbandymui pylė gedimų lietų: išsimontuodavo padangos, lūžo vairo traukė, gedo gervės relė. Tačiau bekelėje įpratę kovoti ir nepasiduoti vyrai nepaliovė spręsti iškylančius technikos kaprizus bei sugebėjo baigti varžybas devinti savo klasėje.

„Baltexim“ komandos narių Ričardo Malaiško ir Vaidoto Paškevičiaus sportinis BBR šeštajame greičio ruože taip pat pasitraukė iš kovos – išlūžo ratas. Kauno visureigių sporto klubo komandos nariai Rokas Danilevičius ir Šarūnas Rakauskas taip pat susidūrė su technikos gedimais – išsimontuodavo padangos, lūžo tilto svirtis, kurią per naktį mechanikas suvirino ir komanda sekmadienio rytą vėl galėjo startuoti, tačiau galiausiai pirmajame bekelės NEZ čempionato etape TR1 klasėje ekipažas užėmė penktąją vietą.

Antrasis NEZ čempionato etapas vyks rugsėjo 13-15 dienomis Švenčionėliuose. Taigi visos trys lietuvių komandos šiek tiek daugiau nei mėnesį tobulins techniką, treniruosis ir antrajame čempionato etape sieks užlipti ant apdovanojimų pakylos.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)