Su šiomis naujienomis bendrovė „Harley-Davidson“ tikisi neužleisti savo, kaip pirmaujančios Amerikos motociklų gamintojos, pozicijų.

Svarbiausi patobulinimai, kurie pakeis motociklininkų kelionių lūkesčius, yra „Bluetooth®“ palaikanti „Boom! Box“ informacijos ir pramogų sistema su GPS navigacija, „Daymaker“ LED priekinis žibintas, naujasis aerodinaminio pasipriešinimo mažinimo gaubtas su skydu nuo vėjo ir „Twin-Cooled™ High Output Twin Cam 103™“ jėgos pavara.

„Rushmore“ projektas – tai „Harley-Davidson“ gaminių kūrimo kelias, kuris nuo pradžios iki galo įkvėptas klientų“, – teigia „Harley-Davidson“ motociklų projektavimo direktoriusScottas Habeggeris, . – Mėgstame sakyti, kad bendrovėje „Harley-Davidson“ mes važiuojame kartu su savo klientais, ir dar niekada šis teiginys taip gerai neatitiko faktinės situacijos. Mes visi dirbame kartu, ir manau, kad to rezultatas yra išskirtiniai nauji 2014 m. motociklai“.

Papildomos „Harley-Davidson“ 2014 m. naujovės yra ribotos serijos gamykloje individualizuotas „CVO Softail® Deluxe“ modelis, perkurtas „Dyna® Fat Bob®“ modelis ir ABS (stabdžių antiblokavimo sistemos) įvedimas visuose „Sportster“ modeliuose (išskyrus „Iron 883™“).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)