Elektromobiliais nuo pernai vasaros vidurio Vilniuje buvo galima važiuoti iš anksto parengtais maršrutais savarankiškai, su gidu arba rinktis trumpą kelionę aplink Rotušės aikštę ir aplinkinėmis gatvėmis, bet dabar tuos pačius elektromobilius išsinuomoti galima nebent pajūryje ir važinėtis po Palangą ar Šventąją.

„Net negaliu konkrečiai atsakyti, kodėl elektromobilių nebenuomojame Vilniuje. Pernai vasarą šalies sostinėje ir klientų buvo per mažai, ir mokesčius teko mokėti. Pajūryje vis dėlto geriau”, – teigė elektromobilius nuomojančios įmonės „Kurortų pramogos” savininkas Dainius Drungilas.

Vilniaus turizmo informacijos centro direktorei Jolantai Beniulienei toks verslininkų sprendimas atrodo keistas. „Verslininkai nuomą pradėjo pernai vasaros viduryje, tačiau jiems, matyt, neužteko kantrybės. O galėjo viską tęsti ir tikrai būtų radę savo klientų”, – įsitikinusi J.Beniulienė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją