Vis dėlto net ir ši markė žengia į „žaliųjų“ gretas. Kompanija pranešė, kad pradeda „LiveWire“ projektą, kurio pagrindinė idėja – sukurti pirmą visiškai elektrinį „Harley-Davidson“.

Amerika nuolat buvo atrandama iš naujo“, – teigė „Harley-Davidson Motor Company“ prezidentas ir vykdantysis direktorius Matt Levatich. – Ir, kaip ir Amerika, „Harley-Davidson“ daugybę kartų atrado save iš naujo, ir kiekviename žingsnyje į priekį mus vedė mūsų klientai. Naujasis projektas „LiveWire“ – dar vienas jaudinantis momentas mūsų istorijoje, į kurį mus veda mūsų klientai.“

Semdamasis įkvėpimo iš savo praeities, projektas „LiveWire“ kviečia išbandyti elekrtinį motociklą, pasidalinti savo įspūdžiais ir daugiau sužinoti apie motociklo istoriją. Net motociklo dar nevairuojantys turės galimybę pajausti projekto „LiveWire“ jėgą ant „Jumpstart“ važiavimo simuliatoriaus.

Per 2014 m. JAV turą – kuris prasideda nuo kelionės žymiuoju 66-uoju keliu (angl.Route 66) – iki metų pabaigos bus aplankyta daugiau nei 30 „Harley-Davidson“ atstovybių. 2014 metais projektas „LiveWire Experience“ išsiplės į Kanadą bei pasieks Europą.

Šis motociklas – tai intuityvus vairavimas su padangas svilinančiu pagreičiu ir neklystamai atpažįstamu garsu. Projekto „LiveWire“ unikalus garsas sukurtas taip, kad išsiskirtų iš vidaus degimo variklių ir kitų elektrinių motociklų garsų.

Teigiama, kad projekto „LiveWire“ ateičiai įtakos turės motociklininkų atsiliepimai.

Nors gamintojai apie techninius duomenis kol kas tyli, „Motoramic“ žiniomis, ruošiamas „LiveWire“ motociklas turės 55 kW elektros motorą. Jo pakanka, kad 100 km/val. greitis būtų pasiekiamas maždaug per 4 sek.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)