Labiausiai šis keistuolis išgarsėjo prieš kelis metus, į internetą patekus vaizdo medžiagai kurioje nufilmuota kaip policija sustabdo juodą „Lamborghini“ su prie vairo sėdinčiu „Žmogaus-šikšnosparnio“ kostiumu apsirengusiu vairuotojo. Automobilio numeris buvo uždengtas komiksų herojaus ženklu.

Šį kostiumą Lenny B. Robinsonas dėvėdavo kai vykdavo į ligoninę aplankyti vėžiu ir kitomis sunkiomis ligomis sergančių vaikų. Pasak geradario keistuolio, taip jis atlikdavo savo pareigą, o kasmet dovanoms išleisdavo dešimtis tūkstančių dolerių.

Deja, bet kaip praneša „The Washington Post“, šį savaitgalį jo gyvybė nutrūko kai Lenny B. Robinsonas greitkelyje išlipo iš netikėtai sugedusio „Lamborghini“ automobilio ir buvo partrenktas pro šalį važiavusio „Toyota Camry“ automobilio vairuotojo. Pasak policijos pareigūnų, „Betmenas“ žuvo įvykio vietoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)