Butomis nusprendė, kad automobilis būdamas sidabrinės spalvos neatkreipia aplinkinių dėmesio ir neatrodo kaip driftui ruoštas automobilis.

„BMW ne tik perdažytas žaliai. Jam sumontuoti skirtingų pločių ratlankiai, priekinis „M“ buferis su pažeminimu, be to, užklijuoti išraiškingi baltos spalvos lipdukai, kurie atkreipia žiūrovų dėmesį“, – sako šonaslydininkas.

Karantino metu laisvą laiką jis išnaudojo darbams garaže, kadangi nebuvo nei varžybų, nei treniruočių. Vaikinas į automobilį sumontavo sportinius lopšius, diržus, puslankius, be to, prisiliesta ir prie trijų litrų darbinio tūrio BMW variklio. Šis, kaip sako sportininkas, buvo „atgaivintas“.

„Jei šitas sezonas būtų įprastas, visi darbai būtų ėjęsi kur kas lėčiau, nes būtų reikėję stengtis spėti įgyvendinti planus tarp varžybų ir treniruočių. Bet laiko per karatiną netrūko, o motyvacijos pridėjo ir "Mastermann Elremta" įrankiai. Kadangi iš esmės turėjau viską, ko reikia darbams, galėjau nesiblaškydamas tobulinti BMW“, – pasakojo Butomis.

T. Butavičius neslepia, kad laukia pirmųjų varžybų. Anot jo, kadangi karantino sąlygos švelninamos ir netgi kalbama apie jo pabaigą, planuojama, kad šonaslydžio pilotai galės tarpusavyje pasivaržyti pirmąjį liepos savaitgalį Kuršėnuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)