Nuo 2015-ųjų pradžios portale DELFI startuoja speciali, automobilių sportui skirta rubrika, kurios informaciniu partneriu tapo klubas N40. Šioje rubrikoje bus pateikiamos ne tik karščiausios naujienos apie visas Lietuvos automobilių sporto varžybas, bet ir aprašomi lenktynių užkulisiai. Skaitytojams bus pasakojama apie sportininkus, jų kasdienybę ir gyvenimo įvairovę, apie lenktynėse naudojamą techniką ir kitas įdomybes.

Vytautas Benokraitis
„DELFI rodo vis didesnį dėmesį automobilių sporto naujienoms. Kiekvienais metais remiame ir garsiname vis daugiau minias automobilių sporto gerbėjų pritraukiančius renginius. Esame ne tik nuolatiniai „Winter rally“ rėmėjai – šiais metais prisidėjome prie WRC etapo Lietuvoje viešinimo, pastaraisiais metais turėjome savo atstovus Dakaro ralyje, itin plačiai nušvietėme tradicines 1000 km lenktynes Palangoje. Manome, kad partnerystė su N40 klubu bus labai svarbi dar labiau stiprinant automobilių sporto naujienas, džiaugiamės, kad radome partnerius, kurių vertybės sutampa su mūsiškėmis – t.y. teikti maksimaliai profesionalų ir objektyvų turinį“, – sakė DELFI direktorius Vytautas Benokraitis.

Klubo N40 istorija dar trumpa, tačiau pakankamai įdomi. Šio klubo atstovai tarsi meteoritas įsiveržė į Lietuvos automobilių sporto padangę – jie jau spėjo pasižymėti ir bekelės varžybose, ir Lietuvos ralio čempionate. Tiesa, N40 klubas turi ir daugiau tikslų, susijusių ne tik su automobiliais.

Algirdas Kazlauskas
„Vidutinio amžiaus krizė vyrams prasideda vos perkopus keturiasdešimtus gyvenimo metus, tai įrodyta tiek mokslo, tiek gyvenimo. Tačiau šios problemos stiprūs vyrai dažnai nepripažįsta. Kodėl? Todėl, kad vyrai iš prigimties laikytini stipriąja lytimi. N40 vyrų autoklubas imasi realių priemonių mažinti šio reiškinio pasekmes net to nenorintiems pripažinti stipriosios lyties atstovams. Kaip? Norime, kad automobilių sportas motyvuotų vyrus tolimesniam gyvenimui ir tolimesnių siekių ir tikslų įgyvendinimui, juk 40-ies sulaukusio vyro gyvenimas tik prasideda! Mes kviečiame vyrus pakilti nuo sofos, nustoti gailėtis ir įgyvendinti tai, apie ką kažkada svajojo, bet svajonę atidėjo neribotam laikui.

Siekiant vyriškų tikslų, būtina populiarinti automobilių sportą. Todėl mes, N40 vyrų autoklubas, nusprendėme imtis iniciatyvos ir parodyti visuomenei, kad automobilių sportas yra gražus, saugus, užvedantis gyvenimui ir ne visada toks brangus kaip dažnai atrodo, o šiam tikslui reikia socialiai atsakingos ir stiprios žiniasklaidos dėmesio. Šio rimto tikslo sieksime su stipriu portalu DELFI“, – teigė klubo N40 įkūrėjas Algirdas Kazlauskas.

Kadangi šaltuoju metų laiku Lietuvoje nėra gausu automobilių sporto renginių, DELFI ir N40 klubo bendradarbiavimas prasideda dar prieš oficialią autosporto sezono pradžią. Klubo N40 atstovai vyksta į didžiausią pasaulyje automobilių sporto fiestą – Dakaro ralį, ir DELFI skaitytojams pateiks įdomiausias naujienas iš dviejų šiame bekelės maratone važiuosiančių lietuvių – Antano Juknevičiaus ir Benedikto Vanago – stovyklų.

Sek svarbiausias automobilių pasaulio naujienas: nuo naujo „Bugatti" modelio iki KET pasikeitimų. Nestabdyk – prisijunk prie DELFI Auto draugų „Facebook“!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)