Vaizdo įraše – senukai „Toyota Land Cruiser“ modeliai, tiesiogine to žodžio prasme, galima sakyti, ropojantys akmenimis. Ir šių automobilių vairuotojai, panašu, visiškai nesuka galvos dėl to, ar jų modeliai turi pakabą, tinkamą bekelei, ar jos nustatymais – klausimas, ar jie apskritai girdėjo apie visas šiuolaikines technologijas, sako „The Drive“.

Ne visi keliai šalia Saudo Arabijos esančiame Jemene yra geros būklės. Tie, kurie matomi vaizdo įraše, neretai būna naudojami ne šiaip vaizdingiems pasivažinėjimams, o yra skirti kasdieniam susisiekimui, kelionėms į darbą ir panašiai. Kai kuriais atvejais tokiais keliais gabenamos ir prekės, sukrautos į priekabas.

Kas nutinka, jeigu kažkuris automobilis apvirsta? Net abejonių nekyla, kad vairuotojai išlipa, atverčia transporto priemonę, nusivalo dulkes ir vėl sėda prie vairo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)