Priminsime, jog Aleksejus Kornejevas, žinomas „Volkosob“ pravarde, internete platino filmukus, kur užfiksuota, kaip jo autobusas taranuoja priešais staigiai stabdžiusius automobilius. Vairuotojo manymu, tik tokiu radikaliu būdu galima kovoti su chamais, kurie nepraleidžia prie stotelės privažiuojančio autobuso.

Interviu žiniasklaidai A. Kornejevas pasakojo, kad autobuso vairuotoju dirba jau aštuonerius metus, jo sąskaitoje – maždaug šimtas avarijų. Pasak jo, visais atvejais jis pripažintas nekaltu. A. Kornejevo teigimu, įmonės vadovai į jo veiksmus žiūri ramiai.

„Jei aš nekaltas, tai įmonės valdžiai nei šilta, nei šalta. Autobusas būna pažeistas nestipriai. Jei pažeidimai būna rimtesni, už autobuso remontą sumoka draudimas“, – pasakojo vairuotojas pridurdamas, kad per avarijas nenukentėjo nė vienas keleivis.

Apie tai, kad buvo atleistas iš darbo, A. Kornejevas patvirtino leidiniui „Infoportal“. „Mosgortrans“ vadovai atleidimo priežasčių nekomentavo remdamiesi tuo, jog neturi teisės viešinti asmens duomenų.

Su vairuotojo „Baudėjo“ darbu galite susipažinti žemiau patalpintuose filmukuose: