Perkėla automobilius kelia nuo 6 iki 22 val. vakaro – darbas pradedamas tamsoje dar neprašvitus ir baigiasi naktyje. Paradoksalu, bet per šitiek metų darbo nesugebėta įrengti apšvietimo ten, kur vyksta pakrovimo-iškrovimo darbai. Automobiliai patys užvažiuoja ir nuvažiuoja ant keltuvų, bet perkėlimas vyksta ir visiškoje tamsoje apsišviečiant tik automobilių žibintais.

Žmonės piktinasi, kad būtų galimą bent elektros generatorių pastatyti, jog tiek besinaudojantiems perkėla, tiek patiems darbuotojams būtų saugiau. Keistai atrodo ir kai pilnas mokinių mikroautobusas ropščiasi slidinėdamas ant tralo. Tik ketvirtadienį valdininkai sumojo, kad šitaip vežioti vaikus daugiau nei pavojinga, tad moksleiviams pamokos nutrauktos ir paskelbtos savaitės atostogos dėl potvynio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją