Naujasis „Autobrava“ direktorius L. Paulauskas prieš užimdamas naujas pareigas 4 metus dirbo UAB „Keturi žiedai“ pardavimų ir rinkodaros vadovu.

„Eidamas naujas pareigas tikiuosi prisidėti ne tik vystant verslą, bet ir stiprinant „Fiat“ ir „Alfa Romeo“ įvaizdį Lietuvoje. Sieksime formuoti jį tokį, kokį šie automobiliai turi visoje Europoje. Taip pat, dirbdamas su augančia ir didelį potencialą turinčia įmone bei vienais žinomiausių automobilių prekės ženklų pasaulyje, tikiuosi naujų iššūkių dinamiškoje automobilių rinkoje“, - sakė naujasis įmonės vadovas.

Nuo šių metų rugpjūčio itališkų automobilių koncernas „Fiat Group Automobiles“ įgaliotajai „Fiat“ ir „Alfa Romeo“ atstovei Lietuvoje „Autobrava“ suteikė teisę atstovauti „Fiat“ ir „Alfa Romeo“ prekių ženklus visose trijose Baltijos šalyse.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją