Internete pasidalintas vaizdo įrašas sukėlė nemažai pasipiktinimo, kad pavojingi manevrai galėjo baigtis iš ties nelaimingai. Vaizdo įraše užfiksuota, kaip keliu nepasidalija motociklininkas ir automobilio vairuotojas.

„Priešistorė tokia – motociklas iš kairės pusės labai pavojingai lenkė automobilį važiuojantį antra juosta, galima manyti , kad automobilio vairuotojas jam parodė kažkokį motociklistui nepatinkantį gestą, tuo viskas ir prasidėjo“, – pasidalintą vaizdo įrašą komentavo Roma.

Vaizdo įraše matyti, kaip motociklininkas priartėjęs prie automobilio bando jį aplenkti, tačiau šis nepasitraukia. Galiausiai, kai automobilis pasitraukė į pirmą eismo juostą, motociklo vairuotojas nenuvažiavo savais keliais, o susilyginęs su automobilio kažką jam rodė. Vėliau motociklo vairuotojas pavojingai manevruodamas neleidžia automobiliui persirikiuoti į antrą eismo juostą.

„Supratusi, kad situacija įtempta išsitraukiau telefoną ir pradėjau filmuoti . Nufilmavau ką ir matote , bet manau viskas tuo nesibaigė, nes ir po to motociklistas persekiojo automobilį , bet mums reikėjo nusukti Klaipėdos kryptimi“, – pasakojo vaizdus sekmadienio popietę užfiksavusi moteris.


Automobiliui pavykus vėl aplenkti motociklą, šis ilgai nelaukęs bando prasmukti pro kairįjį šoną ir dar spiria į automobilio šoną. Anot vaizdo įrašu pasidalijusios moters, informacija buvo perduota policijos pareigūnams.

Susisiekus su Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstove Odeta Vaitkevičiene, ši patvirtino, jog informacija apie įvykį gauta. Panašu, kad vairuotojų akistata baigėsi muštynėmis.

Policijos pareigūnai sekmadienį, 17.40 val. gavo pranešimą, kad Savanorių pr., Kaune, motociklo vairuotojas kelis kartus trenkė lengvojo automobilio „Audi A6“ vairuotojui ir pasišalino iš įvykio vietos. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 140 str., dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo.