Šiaulių policijos pareigūnai praneša: vos per porą savaičių užfiksuota beveik 100 grubių Kelių eismo taisyklių pažeidimų – pavojingas vairavimas, lenkimas sankryžose, važiavimas per raudonos spalvos šviesoforą ir kt.

„Toks elgesys gali lemti labai skaudžias pasekmes, todėl prašome vairuotojų važiuoti drausmingai“, – įspėjo pareigūnai.

Vairuotojai pastebi pokyčius

Vairuotojai jau kuris laikas socialiniuose tinkluose pastebi pokyčius dėl nežymėtų policijos automobilių.

Sulaukėme ne vieno vairuotojo pastebėjimų, ar tik policija neapsikeitė nežymėtais automobiliais, kurie dažniausiai patruliuodavo vienoje teritorijoje, o dabar atsidūrė kituose kraštuose.

Neseniai paviešinta vairuotojo nuotrauka, kurioje užfiksuotas dar vienas ir taip pat, ne daug kam žinomas, nežymėtas policijos senstelėjęs „Audi A8“ automobilis, patruliuojantis Klaipėdoje.

„Panašu, kad keliuose sulaukėme dar vieno papildymo. Užfiksuota policija, patruliuojanti nežymėta „Audi A8“, – pranešė skaitytojas.

Teigiama, kad šis „Audi A8“ patruliuodavo Tauragėje, tačiau dabar persikėlė į Klaipėdos apskritį.

Nežymėti policijos automobiliai. Autobanas.lt nuotr.

Nežymėtas betmenas

Prieš kurį laiką vairuotojų portalui „autobanas.lt“ parašęs skaitytojas atsiuntė mažai kam žinomo nežymėto policijos BMW automobilio nuotraukas.

„Nežymėtas bemwas patruliuoja jau kuris laikas, tačiau daugelis vairuotojų net nežinojo, kad policija turi nežymėtą 5 serijos BMW. Nelabai daug informacijos radau ir internete, o spaudoje išvis nieko. Lyg paslaptis kažkokia“, – redakcijai parašęs pasakojo vairuotojas.

Jo teigimu, apie betmeną galbūt mažai žinoma ir dėl to, kad patruliuoja su juo pareigūnai mažesniuose miestuose – Klaipėdos, Telšių, Mažeikių apskrityse.

„Vertėtų įsidėmėti šį automobilį ir mažiau mandravoti prieš jį, nes daugelis kaip tik provokuoja BMW. Po to verks sėdėdami be teisių“, – šmaikštavo skaitytojas.