Avarija įvyko pirmadienio naktį Vakarų Londone, Chelsea kvartale, Moore Street gatvėje. Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo, kaip po vidurnakčio didžiuliu greičiu važiuojantis „Audi Q7“ kliudo šalikelėje stovinčius automobilius, o pats verčiasi.

Jame buvęs vairuotojas ir keleivis susižeidė galvas, jie paguldyti gydyti į ligoninę, nukentėjusiųjų gyvybėms pavojus negresia.

Be žalos savo sveikatai, vairuotojas padarė didžiulių finansinių nuostolių: smarkiai apgadintas ne tik jo vairuotas „Audi“, bet ir šalikelėje stovėjęs „Porsche“ visureigis, sportinis „McLaren“ ir „Bentley“.

Šie trys automobiliai priklauso vienai kvartalo gyventojai. Be jų, apgadinti dar 8 vietos gyventojų automobiliai, bendra padarytos žalos vertė siekia 500 000 svarų sterlingų.

Nenuostabu, jog šioje Londono dalyje gyvenantys žmonės važinėja tokiais prabangiais automobiliais: namas Moore Street gatvėje vidutiniškai kainuoja 4,5 mln. svarų sterlingų.

Pradėjus avarijos tyrimą nustatyta, jog „Audi“ miesto gatvėmis lenktyniavo su „Porsche“ automobiliu ir prarado kontrolę dėl didelio greičio.

Ši aplinkybė tik dar labiau apsunkina vairuotojo padėtį.