Visi pavasario pranašų vaidmenį atliekantys automobiliai yra „Zeal Red“ spalvos. Ribotai serijai taip pat pritaikyti galinio vaizdo veidrodėliai juodais korpusais, tamsinti šoniniai langai ir raudonos siūlės sėdynių apsiuvime.

Visi ribotos serijos modeliai komplektuojami su „Sanyo TomTom“ informacine sistema. Automobiliams taip pat montuojami specialios serijos lengvo lydinio ratlankiai ir lietaus davikliai.

Mažoji „Mazda2 Spring 2013 Special Edition“ yra su 16 colių lengvojo lydinio ratlankiais, jame montuojamas 84 AG 1.3 litro darbinio tūrio MZR variklis.

„Mazda3“ pasaulyje jau parduota daugiau nei 3 milijonai ir, nepaisant brandos, modelis išlieka populiarus. „Spring 2013 Limited Edition“ serijai siūlomi du dyzeliniai 1.6 ir 2.2 litro darbinio tūrio varikliai (atitinkamai 115 ir 150 AG) bei du benzininiai 1.6 ir 2.0 litrų darbinio tūrio varikliai (atitinkamai 105 ir 155 AG). Automobilis su mažiausio tūrio dyzeliniu varikliu 100 kilometrų kelio sunaudoja vidutiniškai 4,3 litro dyzelino, o dviejų litrų benzininis variklis apsiriboja 6,7 litro apetitu.

„Mazda5“ niekuomet nebuvo nuobodus šeimos vienatūris, o „Spring 2013 Limited Edition“ detalės jį paverčia dar patrauklesniu. Ribotos serijos „Mazda5“ siūlomi su vienu iš trijų skirtingų variklių – 1.6 litro, 115 AG galios MZ-CD dyzeliniu, dviem skirtingomis 2 litrų darbinio tūrio benzininio variklio versijomis – 144 AG MZR ir 150 AG DISI bei 1.8 litro 115 AG benzininiu varikliu.

Populiariausio visų laikų sportinio rodsterio „Mazda MX-5“ pavasarinė versija gali pasigirti ne tik kitiems šeimos nariams būdingais atributais, bet ir specialiai MX-5 skirtais keturių skirtingų spalvų ratlankiais. Kaip ir įprastos MX-5 versijos, „Spring 2013 Special Edition“ gali būti su minkštu arba kietu sulankstomu stogu. Automobilio salone į akis krenta juoda oda apmuštos sėdynės, chromuoti ventiliacijos ertmių grotelių ir prietaisų skydelių apvadai. Automobilis siūlomas su dviem benzininiais varikliais – 1.8 ir 2 litrų darbinio tūrio MZR, kurių galia siekia, atitinkamai, 126 ir 160 AG.

Naujų „Mazda6“ versijų Ženevoje nėra. Koncernas tvirtina, kad kol kas nelabai spėja tenkinti paklausą rinkoje jau esamoms modifikacijoms. Rinkoje netyla gandai, kad vėliau bus pasiūlyta „Mazda6“ ir su kupė kėbulu, tačiau pats koncernas jų kol kas nei patvirtina, nei paneigia.

Ženevos paroda antradienį prasidėjo žiniasklaidai, o plačiajai publikai jos durys bus atvertos kovo 7-17 dienomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)