„Esame atviri bendradarbiavimui. Galėtume dalintis platformomis, varikliais, kad gamybos procesas būtų ekonomiškesnis“, – sakė „Volvo“ vadovas Stefanas Jacoby.

Jis paminėjo, kad „Volvo“ turi tam tikrų ketinimų su potencialiais partneriais, tačiau jokios detalesnės derybos esą dar nepradėtos. 2010 m. iš „Volkswagen“ į „Volvo“ persikėlęs S.Jacoby aktyviai skatino sukurti sistemą, pagal kurią platformomis ir varikliais galėtų dalintis įvairūs šios markės modeliai nuo mažesnių hečbekų iki didelių sedanų.

Jis taip pat inicijavo naujo mažesnio modelio atsiradimą, todėl „Volvo“ Ženevos automobilių parodoje pristatys naująjį V40.

„Autocar“ teigimu, penkių durų hečbekas „Volvo“ yra itin reikalingas siekiant konkuruoti su tokiais modeliais kaip BMW 1-serija ir „Audi A3“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją