„Volkswagen“ patvirtino, kad gamybos linijos Emdeno padalinyje bus sustabdytos vasario 8, 15 ir 22 dienomis bei kovo 1-ąją.

„Atidžiai tirsime Europos rinkos situaciją“, – nuo platesnių komentarų apie galimą gamybos sustabdymą ateityje susilaikė „Volkswagen“ atstovas Georgas Goericke'as.

Per dieną „Volkswagen“ Emdene pagamina apie 1200 automobilių. Čia surenkami „Passat“ sedanai, universalai ir CC versijos.

Remiantis „JATO Dynamics“ duomenimis, pernai Europoje buvo parduoti 207 273 „Passat“ automobiliai, t.y. 15,5 proc. mažiau nei 2011-aisiais.

„Volkswagen“ praėjusią savaitę pranešė, kad pagrindinėje savo gamykloje Wolfsburge šeštadieniais įdarbins papildomas tris darbuotojų pamainas, kurios padės patenkinti išaugusią „Golf“ ir „Tiguan“ modelių paklausą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (83)