Dėl šilumos tinklų remonto darbų nuo liepos 18 iki liepos 29 dienos bus įvesti eismo ribojimai J. Jasinskio gatvėje.

Eismas Žvėryno kryptimi (nuo V. Kudirkos–Pamėnkalnio–J. Jasinskio gatvių sankryžos link Liubarto tilto) vyks viena eismo juosta, kartu su viešuoju transportu.

Iš Žvėryno ir Geležinio Vilko gatvės J. Jasinskio gatve bus leidžiama važiuoti tik gyventojų, aptarnaujančiam, specialiųjų tarnybų ir viešajam transportui, eismas taip pat vyks viena juosta. Iš J. Jasinskio gatvės įvažiuoti į Pakalnės gatvę ar iš jos išvažiuoti nebus leidžiama.

Dėl įvestų eismo ribojimų iš Liubarto gatvės transporto priemonės bus nukreipiamos į Vytauto gatvę, link Žvėryno tilto.

„Visiems vairuotojams rekomenduojama rinktis alternatyvius maršrutus A. Goštauto, J. Tumo-Vaižganto ir V. Kudirkos gatvėmis. Atsižvelgiant į realias eismo sąlygas, ribojimai gali būti koreguojami. Prašome vairuotojų vadovautis laikinais kelio ženklais ir pareigūnų nurodymais, būti dėmesingiems J. Jasinskio gatve važiuojančio viešojo transporto atžvilgiu“, – teigia savivaldybė pranešime žiniasklaidai.

Bus viešojo transporto maršrutų ir tvarkaraščių pakitimų

Dėl J. Jasinskio gatvėje įvedamų eismo ribojimų, liepos 18–29 dienomis bus viešojo transporto maršrutų pakitimų. Minėtu laikotarpiu nekursuos 1 ir 3 maršrutų troleibusai, o 7 maršruto troleibusai kursuos pakeista trasa – T. Narbuto gatve troleibusai važiuos tiesiai, neužsukdami į Žvėryną.

T. Narbuto gatvės 7 maršruto troleibusai toliau važiuos Konstitucijos pr., Šeimyniškių g., Žirmūnų tiltu, T. Kosciuškos g., Arsenalo g., Žygimantų g., Vilniaus g., Jogailos g., toliau įprasta trasa iki Stoties. Tokia pat trasa troleibusai važiuos ir iš Stoties į Pašilaičius.

Važiuodami pakeista trasa 7 maršruto troleibusai stos visose trasoje esančiose stotelėse.

Taip pat 9 maršruto troleibusai kursuos dažniau, o 21 maršruto autobusai laikinai užsuks į Žvėryną – iš Lazdynėlių važiuojantys autobusai iš V. Kudirkos gatvės suks į J. Jasinskio gatvę, toliau važiuos Liubarto tiltu, Liubarto, Kęstučio, Sėlių gatvėmis iki Žvėryno žiedo.

Link Lazdynėlių 21 maršruto autobusai kursuos ta pačia trasa, iš J. Jasinskio gatvės važiuodami tiesiai į Pamėnkalnio gatvę. Važiuodami pakeista trasa 21 maršruto autobusai stos visose trasoje esančiose stotelėse.