Apie 11 val., antradienį, pranešta apie eismo įvykį sostinės Geležinio Vilko gatvėje. Nuovažoje nuo Lietuvos Edukologijos universiteto žiedinės sankryžos ir susikirtime su Geležinio Vilko gatve susidūrė, kaip pranešama, trys automobiliai.

Teigiama, kad eismo įvykis techninis, nukentėjusių žmonių jame nėra.

Eismo įvykis nutiko antroje esimo juostoje. Ir vairuotojams dar nespėjus išlipti apsižiūrėti žalos, tiek nuovažoje nuo žiedinės sankryžos, tiek Geležinio Vilko gatvėje tunelio link, susiformavo spūstis.

Spūstis Geležinio Vilko gatvėje

Kaip DELFI pasakojo nuotraukas atsiuntęs skaitytojas, užteko vos akimirkos, kad prasilenkti negalintys, į avariją pasižiūrėti norintys ar išsigandę vairuotojai užblokuotų kone visą keturių eismo juostų gatve.

Vairuotojams, norintiems važiuoti Geležinio Vilko gatve Savanorių prospekto link, patariama vengti minėtos gatvės atkarpos, esančios greta Edukologijos universiteto žiedo. Pasirinktą vietą siūloma apvažiuoti smulkesnėmis gatvelėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)