Ką daryti, kad sugedęs automobilis nesugriautų dienos, savaitės ar net mėnesio planų? Svarbu, renkantis draudimą, užsitikrinti, kad po eismo įvykio pridavus automobilį į remontą, jums būtų duotas pakaitinis automobilis visam remonto laikotarpiui.

Draudimo bendrovės If atliktos apklausos duomenys parodė, kad kasko besidraudžiantiems vairuotojams paslaugos, tokios kaip operatyvus pakaitinio automobilio suteikimas ir galimybė jį eksploatuoti, kiek beužtruktų nuosavo automobilio remontas, yra prioritetinės“, – sako draudimo bendrovės „If“ transporto priemonių draudimo produkto vadovas Danas Dilys.

Bendrovės duomenimis, pagalbos kelyje prireikia 17 iš 100 klientų. Pakaitinio automobilio suteikimas – viena dažniausių ir populiarėjančių pagalbos kelyje paslaugų. 2014 m. ja pasinaudojo 50 proc. daugiau klientų nei 2013-aisiais, o palyginti su 2012 m., augimas siekia beveik 70 proc.

Atliekant apklausą, skirtą kasko produktu besinaudojančių klientų poreikiams išsiaiškinti, tapo akivaizdu, jog vairuotojams labai svarbi sugedusio ar į eismo įvykį patekusio automobilio transportavimo paslauga -– jos pageidauja 92 proc. respondentų. Nakvynės suteikimas, kai įvykis atsitinka užsienyje, ar keleivių parvežimas iš įvykio vietos, kai automobilis nebegali dalyvauti eisme, yra reikšmingi atitinkamai 88 proc. ir 78 proc. vairuotojų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)