Tikimasi, kad šis modelis užpildys spragą, kuri sportinių modelių gamoje atsirado prieš dešimtmetį nutraukus „Toyota Supra“ gamybą, praneša „Reuters“.

Gamintojų teigimu, FT-1 pavadinime užšifruota frazė „Future Toyota“ (liet. - Ateities Toyota). Kompanija apie technines detales kol kas nekalba tvirtindami, kad tai – demonstracinis modelis, atskleidžiantis, kaip ateityje atrodys sportinis „Toyota“ automobilis. Ar jis vadinsis „Supra“, gamintojai kol kas neatskleidžia.

Naujasis „Toyota FT-1“ tapo vienu iš įmonės generalinio direktoriaus Akio Toyoda bandymų suteikti spindesio Japonijos automobilių gamintojui, geriau žinomam ne įspūdingais modeliais, o kokybe ir patikimumu. Tiesa, nors „Toyota Supra“ pardavimai niekada ir nebuvo aukšti, tačiau šis modelis visgi buvo vertinamas tarp sportinių automobilių gerbėjų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)