„Top Gear“ geriausio metų automobilio rinkimuose „Range Rover Evoque“ nurungė BMW 1-serijos M versiją, „McLaren MP4-12C“, „Ferrari FF“, VW Up! ir „Kia Picanto“. Rinkimų nugalėtojai bus oficialiai paskelbti gruodžio mėnesio „Top Gear“ žurnalo numeryje.

„Top Gear“ kartu su 29 tarptautinėmis žurnalo versijomis turi vidutiniškai 12 mln. skaitytojų visame pasaulyje.

Vertinimo komisijai šiemet vadovavo žurnalo „Top Gear“ vyriausiasis redaktorius Charlie‘s Turner‘is, ją sudarė žurnalo redakcijos ir testavimo komandos nariai kartu su trimis TV laidos „Top Gear“ vedėjais J.Clarksonu, Jamesu May ir Richardu Hammondu.

„Geriausių „Top Gear“ metų automobilių rinkimams reikia daug laiko, kavos ir stipraus balso rėkimui. Bet keista, kai šiemet atėjo laikas išrinkti tą vienintelį nugalėtoją, rėkavimai virto bendru sutarimu, nors retai būna, kad patys autoritetingiausi srities žinovai siūlytų vieningą sprendimą. Tai leidžia numanyti, koks iš tiesų „Range Rover Evoque“ yra šaunus – tai „Top Gear“ Metų automobilis 2011”, – sakė Charlie‘s Turner‘is apie šių metų rinkimus.

Šalia pelnytų miesto visureigio ir metų automobilio titulų „Evoque“ pasirinko ir vienas iš „Top Gear“ laidos vedėjų J. Clarksonas – būtent jam skyrė savo asmeninio metų automobilio titulą.

„Per pastaruosius 12 mėnesių buvo pristatyta daug puikų automobilių. Bet jie visi verti tik vieno ponio pasirodymo cirke. „Evoque“ turi daug daugiau. Jame slepiasi ir lenktyninis žirgas, ir sunkusis arklys, ir vežimaitį traukiantis ristūnas, ir cirko šuolininkas, ir gražiausio kostiumo nugalėtojas. Jis nuostabus. Ir jis yra „Top Gear“ Metų automobilis“, – savo pasirinkimą komentavo J. Clarksonas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)