Šis sportinis automobilis atsidūrė netikėtame vaidmenyje – užsklandą nuo automobilio atidengė geriausi Lietuvos BMX dviratininkai ir riedlentininkai, o naujausią STI puošė Gabrieliaus Liaudansko-Svaro piešinys.

Vakaro metu jaunoji Lietuvos BMX dviratininkų karta pirmą kartą savo praktikoje peršoko per automobilį. Kvapą gniaužiantį triuką atliko aktyvaus laisvalaikio centro „Kablys“ bendruomenės BMX dviratininkai.

„Subaru“ atstovai teigia, kad atnaujintas jų centras ir šis pristatymas žymi naują kryptį – iki šiol labiau užmiesčio gyventojų vertinta markė bandys įtikti energingiems miestiečiams.

„Subaru“ automobiliai natūraliai įsilieja į energingo miesto ritmą. Vis tik norime daryti daugiau, užmegzti kontaktą su aktyviais miestiečiais ir palaikyti jį, drauge kuriant apčiuopiamą vertę. Tai iliustruoja ir šios dienos veiksmas, kuriame pajėgas apjungėme su talentinga jaunimo „Kablys“ bendruomene ar tokiomis gatvės kultūros ikonomis kaip Svaras“, – naujienas pristatė „JMA centro“ vadovas Vykintas Kezys.

Naujausią STI automobilį puošia „G&G Sindikato” nario Svaro ir menininkų komandos „1st kick“ darbas. Šį gatvės kultūros įkvėptą dizainą ant automobilio perkėlė profesionalūs „Martin Sport“ klijuotojai. Naująjį STI puošia graffiti piešinys, kuris persipina su Svaro jau vizitine kortele tapusia koncepcija „visos kaukolės šypsosi“. Ji yra ir atlikėjo gyvenimo moto. Svaro teigimu, kaukolė jam yra stipriausias, įdomiausias ir gražiausias simbolis.

Iki šiol „Subaru“ automobiliai daugiau siejosi su užmiesčiui tinkamu transportu, kuris užtikrintai rieda sunkiai pravažiuojamais užmiesčio keliais. Naujausieji automobiliai, tokie kaip XV, jau yra daugiau pritaikyti miestui. Teigiama, kad ketvirtosios kartos WRX STI automobilis suderina savo lenktynines savybes su kasdieniniu praktiškumu. Naujasis STI pritaikytas kasdieniam važiavimui tokio vairuotojo, kuris vertina tiek veržlumą, tiek ir saugumą. Be to, automobilis išsiskiria mažesnėmis degalų sąnaudomis ir emisijomis.

Dėl savo žemo svorio centro naujasis STI nuo 0 iki 100 km/val. įsibėgėja vos per 5,2 sek., o maksimalus jo išvystomas greitis – 255 km/val. Šis modelis taip pat turės SI-Drive sistemą: variklio darbą reguliuoti galima taupiu „Intelligent“, sportišku „Sport“ arba pilnai automobilio galią išnaudojančiu „Sport Sharp" režimu.

DELFI Auto jau išbandė naująjį Subaru WRX STI šio modelio pristatyme Švedijoje, automobilio apžvalgą galite skaityti paspaudę šią nuorodą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)